INTO THE WOODS

: 23/01/2015


Director:
Rob Marshall

Intérpretes:

Emily Blunt, Meryl Streep, Johnny Depp, James Corden, Chris Pine, Anna Kendrick, Lucy Punch, Christine Baranski, Tammy Blanchard, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Mackenzie Mauzy, Billy Magnussen, Lilla Crawford, Richard Glover, Simon Russell Beale, Joanna Riding, Annette Crosbie

Sinopsi:
El musical barreja els arguments de diferents contes dels Germans Grimm -com ''Ventafocs'' o ''Rapuznel''-, al mateix temps que explora les conseqüències dels actes i desitjos dels seus protagonistes.


KINGSMAN: SERVICIO SECRETO

: 13/02/2015


Director:
Matthew Vaughn

Intérpretes:

Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Samuel L Jackson, Elton John, David Beckham

Sinopsi:
Kingsman és una organització secreta de la intel · ligència britànica dedicada a reclutar nois conflictius del carrer per convertir-los en super-espies i poder combatre la potencial amenaça que un brillant geni de la tecnologia està tramant.


EL LIBRO DE LA VIDA

: 27/02/2015


Director:
Jorge R. Gutierrez

Intérpretes:

Producción: Guillermo del Toro

Sinopsi:
Explica el viatge de Manolo, un jove torero que es debat entre complir amb les expectatives de la seva família o seguir el seu cor i dedicar-se a la seva veritable passió: la música. Abans d'escollir el camí que seguirà, s'embarca en una aventura per tres móns fantàstics on haurà de fer front a les seves majors pors.